zondag 31 juli 2022

DHRN Liefhebbersdag

Op zondag 24 juli j.l. waren er 5 honden uit onze kennel aanwezig op de liefhebbersdag bij de kampioenschapsclubmatch van de DHRN bij Wouwse Plantage.
Het was warm, maar we hebben het heel gezellig gehad en zijn blij met de resultaten. De meeste zijn beoordeeld met een zeer goede rasverschijning. Onze eigen Katara behaalde als enige een uitmuntend, omdat zij binnen de maat viel....
Keurmeester was de heer Mignolet, die veel tijd voor het keuren van de thuishondes, zoals deze Franstalige Nederlandse-sprekende keurmeester ze zo leuk noemde, nam.
Een liefhebbersdag is een aparte klasse, waarin ongetrainde honden gezien worden door een keurmeester. Mee krijg je een schriftelijk beoordeling (niet officieel) en de honden worden niet in volgorde geplaatst. Het is een kennismaking met... zeg maar.

Aanwezig uit ons K-nest (op een week na nog geen jaar) waren Kimara (Yara) met Monique en Gysa), Kay(l)a met Mieke, Fred en Clemy met Kymar (KC) en Kors, Corien en Lieke met onze Katara. Uit ons I-nest waren Monique en Ton met Indra (Inca) en vriend Orca erbij.
Uit het H-nest deed Anouschka mee met haar Hope (Kyra) en kwam ook Emma met Harrey (Hagrid) & friends nog even langs.

Mieke met Kayla
Voorgrond Fred en Clemy met KC
Achtergrond Monique en Ton met Inca en Orca
Mieke en Kayla

Ton met vriend Orca
Fred en Clemy met KC





    

   Gysa met Yara en Lieke met Katara
Anouschka met Kyra



Monique met Kyra
Lieke met Katara


Hub met Katara



Gysa met Yara

Monique meten Yara






Kayla
Lieke en Kors met Katara


Kyra, Yara, Kayla en Katara
Kyra