zondag 3 oktober 2010

Mooie dag


Op deze heerlijk mooi dag zijn we vanmorgen richting Terneuzen gereden, waar de Najaarsclubmatch van de V(ereniging)D(uitse)H(erders) werd gehouden.

De fokker van onze Bandit bracht een nestbroer en zus uit en daar wilden wij natuurlijk bij zijn!
Als eerste moest Bax getoond worden aan de keurmeester. Baxi heeft ooit een ruime maand bij ons gelogeerd en sindsdien zijn wij met een onzichtbaar lijntje aan elkaar verbonden.
Vanuit de standkeuring mocht hij de rij aanvoeren en omdat ik daar zo gelukkig van werd, vergat ik helemaal foto't te maken. Hij kwam als mooiste in zijn klasse uit de bus! en op de rechtse foto zie je hem op z'n erepodium zitten.
Links onze Bandit die alles nauwlettend heeft gevolgd.


Zus Bibi ging met een hele mooie tweede plaats beker weer richting huis.
Een geweldig resultaat voor de fokker van deze mooie en verschrikkelijk lieve Duitse Herdershonden.

Volgende week wordt de moeder van mijn pup gedekt!!! en komt er bij ons een derde hond bij.
Niet dat we dat nu zo'n ideaal aantal vinden, maar omdat Sirah - de oudste hond - die volgende week 10 jaar wordt, ons nog een keertje bij de opvoeding van een pup kan helpen.De kids hadden echt zin om mee te gaan, maar heel erg veel viel er ook niet voor hun te doen.
Het lag in de bedoeling om op het gemakkie Zeeland te verlaten en nog een stop te maken voor een herfst-wandeling. Helaas had Kors (die een beetje ziekig is) niet veel energie meer over en werd Timon wagenziek.

Ondanks dat... toch een heerlijke zondag.